Cafégrupp - för den lilla uteplatsen

Visar 295 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

En cafégrupp är en nättare utemöbelgrupp som är perfekt för den mindre uteplatsen, balkongen, växthuset eller den egna bryggan på lantstället. Cafémöbler är ofta hopfällbara och stapelbara vilket gör dem smidiga att flytta runt på uteplatsen samt att förvara när de inte används. Hos Trademax hittar du många cafégrupper, tillverkade i material som stål, svenskt furu eller konstrotting. Komplettera gärna din cafégrupp med sköna stolsdynor som förhöjer både det estetiska intrycket som sittkomforten.

Cafégrupp till hemmet eller caféet

En cafégrupp är en utmärkt lösning för dig som ska inreda ett mindre utrymme utomhus. Det kan vara den lilla balkongen eller bara en solig vrå i trädgården. Naturligtvis kan det också vara så att du söker cafémöbler till ditt café, din rörelse eller restaurang. Med våra cafémöbler får du enkelt dina gäster eller kunder att sitta skönt utan att det behöver kosta skjortan. Möblerna är anpassade för att klara de krav som ställs på café- och restaurangmöbler. Det innebär till exempel att stolarna och borden är smidiga att ta fram, stapla och flytta runt, samt att de är lätta att rengöra och underhålla. Dessutom är de ofta tillverkade i slitstarka och väderbeständiga material för att de ska kunna användas ofta och länge.

Trademax har cafégrupper bland annat i:

  • Trä
  • Konstrotting
  • Stål
  • Aluminium
  • Akacia
  • Gjutjärn

Köp en komplett cafégrupp hos Trademax och spara pengar! Vi levererar snabbt och säkert till din dörr - helt utan fraktkostnader.


      

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj