Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 36 produkter
12

Ge din solsäng en uppgradering med våra bekväma solsängsdynor! Trademax erbjuder ett brett utbud av dynor för solsängar i olika färger, mönster och material för att passa din stil och behov. Njut av avkopplande dagar i solen på en mjuk och skön dyna, och gör din uteplats till en plats där du kan koppla av och njuta av sommaren till fullo.

Hur kan jag förvara min solsängsdyna på bästa sätt när den inte används?

För att förlänga livslängden på din solsäng dyna är det viktigt att förvara den på rätt sätt när den inte används. Förvara din dyna torrt och rent, helst inomhus eller i en förvaringslåda utomhus. Förvaring av dynor solsäng i direkt solljus kan bleka och skada materialet på lång sikt.

Vilken storlek ska jag välja på min dyna till solsäng?

För att välja rätt storlek på din solsängsdyna är det viktigt att mäta din solsäng noggrant. Många av våra solsängsdynor har justerbara band som gör att de passar till olika storlekar på solsängar. Var noga med att läsa produktbeskrivningen för att se om dynan passar till din solsäng.

Vilket material är bäst för en solvagnsdyna?

Det beror på personliga preferenser, men de vanligaste materialen för solsängsdynor är polyester, bomull och akryl. Polyester är ett populärt val eftersom det är lätt att rengöra och tål sol och regn. Bomull är mjukare och mer naturligt, men kräver mer underhåll. Akryl är ett slitstarkt och vattenavvisande material som passar bra för utomhusbruk.