Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 14 av 14 produkter
Kompletta dynset är en praktisk och stilren lösning för att förnya utseendet på din soffa eller stol. Dessa set innehåller vanligtvis flera dynor som passar perfekt till den specifika möbeln. Oavsett om det är en soffa, fåtölj eller matstol, finns det dynset för varje behov. Dynorna är tillverkade av högkvalitativa material som är bekväma att sitta på och enkla att rengöra. Med kompletta dynset kan du enkelt skapa en enhetlig och elegant atmosfär i ditt hem. Det finns ett brett utbud av färger och mönster att välja mellan, så att du kan hitta det perfekta setet som passar din inredning.

  • Hur matchar jag bäst kompletta dynset?

    Kompletta dynset är ett smidigt sätt att få matchande dynor till alla möbler. Du kan välja kompletta dynset till olika möbelserier eller mäta dina befintliga möbler. På så sätt kan du hitta enhetliga lösningar till dina utemöbler. Du kan också hitta härliga kompletta dynset till loungemöblerna så du kan sitta bekvämt och samtidigt ha vackra och hållbara dynor som harmoniserar vackert med varandra.
  • Vad är bra att tänka på när jag väljer dynor?

    Kompletta dynset är ett bra sätt att hitta matchande lösningar. När det kommer till komfort är det skönt med lite tjockare dynor om du har möbler som till exempel rottingfåtöljer och soffor. Då kan du sitta och njuta av dina utemöbler längre. Tunnare dynor passar utmärkt till stolar och där du vill ha ett stramare utseende. Genom att välja avtorkningsbara och mer tåliga material behöver du inte oroa dig när barnen sitter och äter glass.
  • Hur väljer jag färger på dynset?

    Kompletta dynset finns i många olika färger och mönster. Klassiska färger som vitt, marinblått, svart och beige smälter diskret in och passar bra till rottingmöbler. Vill du få mer färg kan du satsa på att välja härliga mönster och färger som sticker ut.