Utomhusdusch med massage | Rostfritt stål

Om produkten
Specifikationer
Artikelnummer: 1138672
Produktinformation

Komplett utomhusdusch med massage i rostfritt stål och bambu-trä

Komplett, multifunktionell utomhusdusch i rostfritt stål med en snygg borstad yta. Duschen har en exklusiv design med mjuka, eleganta linjer och en basplatta (80x80cm) i bambu-trä, stilfullt inramad i rostfritt stål. Panelen har både toppdusch och handdusch och du alternerar enkelt mellan dessa med duschens reglage. Uteduschen är dessutom utrustad med vertikala massage-strålar som ger dig en exklusiv spa-upplevelse i din egen trädgård!

Trädgårdsdusch med solida material och kopplingar

Utomhusduschen levereras komplett med bottenplatta och handdusch med 1,5m lång duschslang i rostfritt stål samt blandare i mässing. Duschen har individuella omvandlare för toppdusch, handdusch och massage-funktionen.

Uteduschens blandare är en så kallad ettgreppsblandare som gör att du enkelt ställer in värmen och flödet med endast en hand. Detta gör att du enklare kan reglera både temperatur och vattenflöde vilket i sin tur gör att vattenförbrukningen ofta blir lägre än med en tvågreppsblandare.

Dimensioner

Höjd: 215cm
Bredd: 15cm
Bottenplatta: 80x80cm

Leverans
Levereras inom 3-8 vardagar.
Leveranssätt

Hos oss levereras alltid dina varor med kostnadsfri hemleverans. Undantag är mindre varor som levereras direkt till närmsta utlämningsställe. Frakten är alltid kostnadsfri och dessutom klimatkompenserar vi för en stor del av våra hemleveranser. En expeditionsavgift tillkommer i kassan.

Vill du förenkla din leverans ytterligare? Vi har flera tilläggstjänster som exempelvis kvällsleverans och inbärning. På tacksidan, efter genomfört köp, presenteras tillgängliga tillvalstjänster för ditt köp.

Köpvillkor
Prisgaranti på allt
365 dagars öppet köp
Kundsupport

Har du frågor? Låt vår professionella kundservice hjälpa dig! Kontakta oss antingen på telefon eller mail.

Kontakta kundsupport

Telefon: 042 - 17 21 60

5 999
:-
Delbetala från: 171:-/månad
Risk för slutförsäljning!
Levereras inom 3-8 vardagar.
Få kvar
Prisgaranti
1 års öppet köp
Snabb leverans