Utedusch soluppvärmd

10 st produkter
1704625(1).jpg

Med en soluppvärmd utedusch i trädgården ger du dig själv en härlig duschupplevelse under sommaren. Tänk vad skönt att kunna skölja av sig innan du går i spabadet eller när du kommer tillbaka från morgonpromenaden. Med en dusch utomhus slipper du gå in och duscha och ger dig själv och din familj möjligheten att njuta av sommardagarna ännu längre.

Våra högkvalitativa uteduschar hittar du i en mängd olika prisklasser, vilket gör att du enkelt kan beställa en utedusch billigt. Köp din nya utedusch online från oss på Trademax och njut av sommarens alla varma dagar i din trädgård.

Vanliga frågor och svar

Var kan jag ha min soluppvärmda utedusch?

Det praktiska med en utedusch är att du kan ha den var du vill. Om det är i trädgården i sommarstugan eller bredvid poolen bestämmer du själv. Tänk på att den behöver stå i solen, då värms vattnet upp ordentligt. Med en utomhusdusch skapar du en funktionell och trevlig detalj i trädgården.

Hur fungerar en soluppvärmd utedusch?

Med en soluppvärmd utedusch värms vattnet upp av solens energi. Du fyller vattenbehållare med hjälp av en trädgårdsslang. Vattnet värms sedan upp av solljuset och du kommer kunna njuta av en härlig varm dusch i trädgården.

Kan dusch stå utomhus under vintern?

Väljer du att ha den utomhus finns det en stor risk att den kommer frysa sönder. Därför rekommenderar vi inte att du har den ute under vinterhalvåret. Skulle du ändå välja att ha duschen ute under vintern är det viktigt att du skyddar den mot frost och tömmer allt vatten.

Kan jag ha en utedusch med både kallt och varmt vatten?

Självklart kan du det. Med många av våra solduschar kan du själv välja om du vill ha kallt eller varmt vatten. Då kan du enkelt svalka dig en varm sommardag eller njuta av en varm och härlig dusch utomhus.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)