Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 10 av 10 produkter

Det är väl underbart att som barn ha en egen barnpool att leka i under varma sommardagar! Som förälder är det skönt att kunna ha en liten pool för de minsta barnen där du kan hålla uppsikt över dem samtidigt som barnen kan ha roligt med lek och stoj i vattnet. Även som ren svalka för barnet under en varm dag fungerar en barnpool bra. Vi har barnpooler både med och utan solskydd, vilket är speciellt viktigt för de allra minsta barnen, som har känslig hud som bör skyddas från solen. Våra barnpooler är smidiga på så sätt att de är uppblåsbara. De tar därför väldigt lite plats i förrådet, garaget, på vinden eller liknande förvaringsutrymme under den delen av året då de inte används. På grund av att vi har olika stora barnpooler kan även du som har en balkong investera i en barnpool för ditt barn. Köp barnpool via nätet här hos oss på Trademax och ge ditt barn en rolig lekplats där det går att skvätta runt och plaska så mycket man vill. Kanske kommer till och med föräldrarna tycka att det är roligt (och svalkande?) att leka vid barnpoolen? Oavsett vilket så hittar du praktiska och lagom stora barnpooler här hos oss.

Se barnen leka i en barnpool

Föreställ dig att kunna blåsa upp en barnpool en varm och klibbig sommardag när ni är hemma i trädgården. Se barnen skratta och plaska i vattnet och samtidigt själv kunna ha uppsikt över dem på ett behagligt sätt. Eller att för första gången få se sin minsting bada utomhus i en barnpool anpassade för de allra minsta, tryggt och skyddad under ett solskydd. Det låter härligt, och du kan uppleva det i verkligheten genom att köpa en barnpool online hos oss på Trademax! Hos oss hittar du barnpooler som är:

  • uppblåsbara
  • anpassade för de allra minsta
  • utrustade med solskydd som går att ta bort
  • försedda med vattenrutschbanor som kan läggas ut i trädgården
  • anpassade för de lite större barnen som kanske inte lärt sig simma ännu

En uppblåsbar barnpool är också praktisk på så sätt att du kan ta med dig den när ni ska på besök någonstans, till stranden eller varför inte på semestern? På så sätt kan barnen ha roligt under uppsikt av sina föräldrar både vid stugan, på campingen och hos kusinerna. I en barnpool vill alla barn leka när det är varmt ute, och det är lätt att barnpoolen blir en given mittpunkt. Barnen och deras vänner kan leka dagen lång i en barnpool från Trademax. En barnpool i mjukplast som är uppblåsbar är även praktisk eftersom det går att ta ur luften efter användning och på så sätt få en städad och fin trädgård där även vuxna kan njuta när trötta barn ligger och sover.