Pool ovan mark

178 st produkter
1728197(1).jpg
Populära filtreringar

Njut av utomhusbad med pool ovan mark i trädgården

Få saker är härligare än att kunna ta sig ett dopp en varm sommardag – eller vintertid, för den som uppskattar uppfriskande kallbad. Med en pool ovan mark har man alltid närhet till vatten, oavsett vilken årstid man föredrar att hoppa i badet!

Vad är fördelen med pool ovan mark?

Att gräva pool är ett omfattande projekt som inte sällan är mycket kostsamt. En ovanmarkspool är ett ekonomiskt alternativ för den som vill slippa göra dyra markarbeten och ändå njuta alla fördelar det innebär att ha en egen pool på tomten. Med egen pool har du en plats för både spa och lek!

Vad finns det för olika ovanmarkspooler?

Här på Trademax hittar du billiga pooler ovan mark i olika storlekar och i material som stål, plast eller massivt trä. Online hittar du både enkla och mer avancerade modeller av välkända märken. Kanske kan du knipa en på rea?

Vad bör man tänka på vid placering av ovanmarkspool?

En pool ovan mark ska stå plant och anläggs ofta på en grus- eller sandbädd. Se till att poolen har omgivande ytor och undvik att placera den alltför nära träd eftersom det kommer leda till skräp och löv i din pool.

Vilken storlek ska man välja?

Vilken storlek man ska välja på poolen beror på hur många man vill ska rymmas, och hur många simtag man vill kunna ta när man har poolen för sig själv. Ett djup på 132 cm passar bra för en blandning av vuxna och lite större barn.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar