Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 24 av 121 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

En pool ovan mark är en populär lösning för de som vill ha en pool i sin trädgård utan att behöva gräva ner en. Denna typ av pool är enkel att installera och kan placeras på valfri plats i trädgården. Poolen är oftast gjord av hållbart material som tål väder och vind. Det finns olika storlekar och former att välja mellan, så att man kan hitta en pool som passar just ens egna behov och trädgårdens storlek. En pool ovan mark är ett kostnadseffektivt alternativ till en traditionell nedgrävd pool och ger möjlighet till avkoppling och roliga stunder i trädgården.

Njut av utomhusbad med pool ovan mark i trädgården

 • Vad är fördelen med pool ovan mark?

  Att gräva pool är ett omfattande projekt som inte sällan ärmycket kostsamt. En ovanmarkspool är ett ekonomisktalternativ för den som vill slippa göra dyra markarbetenoch ändå njuta alla fördelar det innebär att ha en egenpool på tomten. Med egen pool har du en plats för både spaoch lek!
 • Vad finns det för olika ovanmarkspooler?

  Här på Trademax hittar du billiga pooler ovan mark i olikastorlekar och i material som stål, plast eller massivt trä.Online hittar du både enkla och mer avancerade modeller avvälkända märken. Kanske kan du knipa en på rea?
 • Vad bör man tänka på vid placering av ovanmarkspool?

  En pool ovan mark ska stå plant och anläggs ofta på engrus- eller sandbädd. Se till att poolen har omgivande ytoroch undvik att placera den alltför nära träd eftersom detkommer leda till skräp och löv i din pool.
 • Vilken storlek ska man välja?

  Vilken storlek man ska välja på poolen beror på hur mångaman vill ska rymmas, och hur många simtag man vill kunna tanär man har poolen för sig själv. Ett djup på 132 cm passarbra för en blandning av vuxna och lite större barn.