Runda pooler

95 st produkter
  • Rund
1727589(1).jpg

Hur mycket vatten går åt för att fylla min pool?

Svaret beror helt och hållet på poolens storlek och hur ofta du väljer att byta vattnet. På Trademax har vi pooler i många former och i olika storlekar, med variationer mellan allt från små runda plaskdammar på runt 80 liter till stora och robusta pooler på över 6 000 liter. Det är på sommaren när det är varmt som behovet av poolen är som störst, men var noga med att skydda din pool mot smuts så att du inte behöver byta vatten i onödan under perioder när det blir torrt i området.

Hur håller jag min pool ren från smuts?

Det är att rekommendera att du alltid sätter på poolens tak när du inte använder den, det vill säga det täcke som följer med produkten. Då skyddar du poolen från löv, gräs, djur och insekter. Var också noga med att spola av dina fötter innan du hoppar i badet för att undvika att dra med smuts i vattnet. Använd en håv för att rensa bort eventuellt skräp som blåst i vattnet. Är du noga med dessa saker kan du undvika att byta ut och slösa på vatten i onödan.

Hur installerar jag en rund pool?

När det gäller våra större och runda pooler är det en enkel process att installera dessa, och du behöver inte köpa till några ytterligare verktyg. Var noga med att placera poolen på en vågrät yta där det inte förekommer några stenar eller andra vassa hinder i poolens botten. Läs alltid produktens specifikationer.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar