Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 9 av 9 produkter

Post har skickats och levererats i hundratals år och brevlådor har funnits i Sverige sedan 1800-talet. Det är lika självklart numera att ha en brevlåda som det är att ha en ytterdörr. Vare sig du väntar på handskrivna brev från en vän eller älskad eller du inte förväntar dig annat än räkningar, så är en praktisk och snygg brevlåda nödvändig. Välj från vårt varierade sortiment, den stil och funktion på brevlåda som passar dig och dina behov.

Om det är dags att byta brevlåda, välj från vårt breda sortiment

  • Vilken brevlåda ska jag välja?

    Det är alltid trevligt om din brevlåda passar in i den stil som ditt hus har. Om din brevlåda är placerad bredvid andra brevlådor kan du fundera på om du vill att den ska smälta in eller sticka ut. Välj en brevlåda som är stor nog för den mängd post du normalt får och som faller just dig i smaken.
  • Får brevlådor se ut hur som helst?

    Din brevlåda kan egentligen ha vilken färg eller form som helst, så länge det framgår tydligt att det är en brevlåda. En brevlåda måste också ha en öppning som är så stor att även större försändelser går att stoppa in genom inkastet.
  • Var ska jag placera min brevlåda?

    Din brevlåda behöver placeras så att den som delar ut posten både har lätt att hitta den och lätt att komma åt den. Bor du i hus ska brevlådan placeras vid tomtgränsen mot den väg där brevbäraren normalt kör sin rutt. Ibland finns det en särskild plats för allas brevlådor att monteras och då är det där du ska placera din brevlåda.