Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Kampanj påAltan & terrass

29 st produkter
Visar 24 av 29 produkter
12

Redan tidigt på våren flyttar vi gärna ut på vår altan eller terrass och vi fortsätter att njuta av livet utomhus så länge vi kan på hösten. Med hjälp av vårt stora sortiment av billiga altanprodukter kan du förgylla ditt uteliv. Hitta allt du behöver för att njuta på altanen och för att inreda terrassen snyggt.

Dags att uppgradera altan och terrass med lite tillbehör

  • Var kan jag placera mina altanmöbler?

    Det klassiska är att ställa en loungegrupp på din altan eller terrass. Du kan sedan komplettera med ett cafébord med caféstolar i en berså, under ett vackert träd eller på en solig plats i trädgården. Matbord och stolar passar lika bra på altanen som på gräsmattan, beroende på om du vill ha dem i sol eller skugga.
  • Behöver jag en eller flera terrassvärmare?

    Om du har en liten sittgrupp på din altan kan det räcka med en terrassvärmare. Men har du en större loungegrupp eller soffa, där ni sitter en bit ifrån varandra, så kan det vara skönt att ha åtminstone två terrassvärmare. Tänk också på att det är skönare att sitta längre och äta vid ett matbord på altanen eller på gräsmattan om det finns en värmekälla i närheten.
  • Är det bra att ha staket runt altanen?

    Är ditt trädäck på altanen lågt och går i kant med gräsmattan behöver du inte något staket runt din altan. Men det kan samtidigt vara dekorativt och kännas mer ombonat med ett staket runt terrassen. Om din altan eller terrass är en bit upp känns det definitivt tryggare med ett staket runtom.