Häcksax

2 st produkter
2063783(11).jpg

Vill du skapa fina former på dina träd och buskar? Med hjälp av en häcksax kan du på ett enkelt och snyggt sätt göra precis det. Välj rätt häcksax efter hur din trädgård ser ut samt vad du är i behov av. Välkommen att bläddra bland Trademax sortiment!

Vanliga frågor om häcksax

Hur väljer jag rätt häcksax?

Det är bra att kolla vilken grentjocklek din häcksax klarar av, då vet du om den klarar av din häck eller inte. Det är även viktigt att du väljer en häcksax som inte tröttar ut dina armar, därför behöver den vara rätt balanserad.

Ska jag välja en batteridriven eller eldriven häcksax?

Med en batteridriven häcksax är det enklare att klippa en större del av trädgården, då du slipper att ha en sladd efter dig. Dock blir saxen något tyngre och du kan bli begränsad i tid. Med en eldriven häcksax kan du jobba i obegränsat med tid men kommer behöva ha en sladd efter dig. Då behöver du vara noggrann med att hålla koll på sladden så du inte riskerar att kapa av den. Med andra ord så finns det fördelar och nackdelar med båda.

Vad finns det för olika modeller på häcksaxar?

Hos Trademax hittar du både el och batteridrivna häcksaxar. Då arbetar du med ett svärd som är motordrivet och finns i olika längder. Det är den som bestämmer skärlängden samt avståndet på knivarna som berättar hur grova grenar den klarar av att klippa.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)