Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Kompostkvarn

3 st produkter

ÅTERVINNING TRÄDGÅRDSAVFALL

Håll rent i din trädgård och ge kvistar och grenar ett andra liv!

Förvandla ditt trädgårdsavfall till näringsrikt täckbark för återanvändning i rabatten. Kompostkvarnens dubbla vändbara knivar med hög rotationshastighet bearbetar enkelt mindre grenar och kvistar.

Miljövänligt med en kompostkvarn

Gör trädgårdsarbetet lite lättare med en kompostkvarn köpt från Trademax! Det är många som år efter år letar efter de hemligheter som gör att trädgården blir alldeles strålande vacker. En kompostkvarn är en av de nycklar som ger din trädgård de rätta förutsättningarna för att lyckas, och på samma gång håller du dessutom trädgården vacker och städad. Genom en kompostkvarn kan du på nytt se till att grenar, ris och kvistar kan få nya uppgifter i din trädgård, istället för att packas i sopsäckar och köras till återvinningen. Med en kompostkvarn ger du din trädgård naturlig och näringsrik täckbark till dina odlingar och rabatter!

De kompostkvarnar som du hittar i vårt sortiment är effektiva och hållbara maskiner som lätt kommer att få arbetet gjort på nolltid. Våra kompostkvarnar har dubbla vändbara knivar och med en hög rotationshastighet så kommer inte riset du kör igenom ha en chans. Med en kompostkvarn i dina ägor blir alltså ditt trädgårdsarbete än enklare, och det är väldigt skönt att slippa frakta bort sådant som du röjt undan. Då är det betydligt bättre att låta det göra nytta på hemmaplan, och det bästa sättet att ta hand om alla kvistar, grenar och ris som du röjer bort är att låta kompostkvarnen göra det till nyttig gödning i din trädgård. Det blir dessutom mer miljövänligt, när du låter din trädgårds unika flora få vara intakt, där alla beståndsdelar har sin viktiga roll.

Ge din trädgård ordning och låt den glänsa med hjälp av en elegant kompostkvarn!