Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 1 av 1 produkter

Behöver din trädgård en total ommöblering eller funderar du på att anlägga ett frodigt grönsaksland? Med en lättanvänd och slitstark jordfräs skapar du nya förutsättningar för din trädgård. Oavsett om det är dags att lägga ny gräsmatta eller skapa bättre odlingsmöjligheter i rabatten har vi en passande maskin.

Hos Trademax hittar du ett brett sortiment av jordfräsar. Välj en jordfräs som passar dina behov!

Det bästa av jordfräsar

Gratulerar, du har precis hittat det bästa av jordfräsar som finns på marknaden! Det är här som vi på Trademax har samlat de mest högkvalitativa jordfräsarna till billiga priser. Vi har jordfräsar från högkvalitativa varumärken, vilket ger dig som kund en trygghet i vetskapen om att den jordfräs som du köper av oss kommer vara en kär följeslagere till dig i trädgården i många år.

När du ska köpa en jordfräs bör du beakta egenskaper som

  • Att den ska vara ergonomisk och lättmanövrerad
  • Säkerhet
  • Vikt
  • Motor
  • Bra pris

Din jordfräs använder du till den stora ommöbleringen i trädgården. Det kan handla om att helt och håller flytta växter och plantor eller bara förbereda ett område där du vill ha ett grönsaksland. Faktum är att det enbart är fantasin som sätter gränserna med en jordfräs, för det finns mycket kreativa inslag som du kan möjliggöra när du har en högkvalitativ jordfräs från Trademax i dina ägor!

Jordfräsar är mycket praktiska att ha i hemmet, för du vet aldrig när andan faller på att ge trädgården en rejäl renovering. Det är med en av dessa starka och lättanvända jordfräsar som du verkligen ger din trädgård alla förutsättningar att bli precis som du vill ha den. En jordfräs kan användas på många sätt, och den arbetar för att exempelvis ge din gräsmatta nytt liv, grönsakslandet goda förutsättningar eller din jord den omväxling som den behöver för att plantor och träd ska få bra mark att växa till sig i. Oavsett vad du planerar för arbete så har vi den jordfräs som passar dig och din trädgård här i vårt sortiment!