categoryTopBlock

Avfuktare

10avfuktare på rea
Klimat

En luftavfuktare hjälper till att hålla en låg luftfuktighet i ditt hem. Hos Trademax kan du bläddra bland avfuktare som är effektiva och smidiga. Välj mellan olika storlekar där du kan köpa liten avfuktare men även stor. Du hittar luftavfuktare från välkända varumärken, såsom Wood´s och Eeese. Beställ din nya avfuktare idag, vi bjuder på frakten!

Vanliga frågor och svar

Varför behöver jag en avfuktare?

Om du har utrymmen i ditt hem där det är hög luftfuktighet, till exempel badrum, tvättstuga, källare och vind, kan det vara bra att köpa en avfuktare. På så vis får du bort fukten och undviker problem med kvalster, mögel och skapar bättre inomhusklimat.

Hur funkar en avfuktare?

Olika luftavfuktare är anpassade efter olika utrymmen. Men gemensamt för alla är att de suger upp den fukt som bildas och blåser ut torr luft. På så vis håller du luften på en hälsosam nivå.

Hur väljer jag rätt avfuktare?

Du behöver veta hur stort utrymme som behöver avfuktas. Utöver det behöver du även veta fuktbelastning och temperaturen i det utrymme du ska fukta av. Vissa avfuktare fungerar bättre för källaren medan andra passar i en tvättstuga. Hos Trademax hittar du avfuktare som passar för olika utrymmen, läs om dess olika funktioner i produktbeskrivningarna.

Hur länge ska en avfuktare gå?

Det finns inga specifika regler för hur länge en avfuktare ska gå. Det hela beror på hur mycket fukt den behöver ta bort från luften. Du behöver därför veta hur mycket vatten som behövs tas bort samt hur lång tid du har på dig. Väljer du en modell som inte är ansluten till något är det viktigt att du kommer ihåg att tömma behållaren. På så vis får du ett ungefär på hur mycket fukt som finns i utrymmet.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar