Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Kampanj påGasolgrill REA

  Visar 0 av 0 produkter

  Black Friday REA på gasolgrill för små och stora grillfester

  Med en gasolgrill går det inte att misslyckas med festen. Just nu har vi på Trademax REA på gasolgrillar i olika storlekar. Det gör det enkelt att hitta en grill som passar just dig och ditt hem perfekt. Våra gasolgrillar har alla elegant och snygg design och är gjorda för att hålla många grillsäsonger. Flera har dessutom krokar för grillverktyg och sidobord vilket ger en praktisk arbetsyta för att skära upp köttet eller röra ihop grillsåser. Med en gasolgrill från oss blir det enkelt att få till de där grillkvällarna som du alltid kommer att minnas med värme.

  Vilka fördelar har en gasolgrill?

  Med den typ av gasolgrill som vi på Trademax nu har på vår Black Friday REA blir det mycket enklare att grilla och få till ett perfekt grillresultat. Det beror bland annat på att gasolgrillen blir varm med en gång då du tänder den. Men det går även snabbt att reglera temperaturen och anpassa den efter det som du grillar.

  Var placerar jag bäst en gasolgrill?

  En gasolgrill är gjord för utomhusbruk. Vi på Trademax rekommenderar att den typ av gasolgrill som vi nu har på Black Friday REA placeras på ett jämnt underlag så att den står stadigt. Grillen ska heller inte stå för nära husfasad, parasoll, trädgårdsmöbler och annat som lätt kan börja brinna. När du är igång och grillar ska gasolflaskan alltid placeras bredvid grillen på säkert avstånd, och inte i utrymmet under.

  Hur sköter och rengör jag en gasolgrill?

  Att rengöra en gasolgrill är enkelt. Många av de gasolgrillar vi REAR är dessutom försedda med en behållare eller fettbricka som samlar upp fett som droppar. Själva grillgallret rengör du enklast genom att borsta det med stålborste. Därefter använder du ett milt rengöringsmedel som exempelvis såpa. Har du frågor om våra grillar på REA är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.

  {""@context"": ""https://schema.org"",""@type"": ""FAQPage"",""mainEntity"": [{""@type"": ""Question"",""name"": ""Vilka fördelar har en gasolgrill?"",""acceptedAnswer"": {""@type"": ""Answer"",""text"": ""Med den typ av gasolgrill som vi på Trademax nu har på vår Black Friday rea blir det mycket enklare att grilla och få till ett perfekt grillresultat. Det beror bland annat på att gasolgrillen blir varm med en gång då du tänder den. Men det går även snabbt att reglera temperaturen och anpassa den efter det som du grillar.""}},{""@type"": ""Question"",""name"": ""Var placerar jag bäst en gasolgrill?"",""acceptedAnswer"": {""@type"": ""Answer"",""text"": ""En gasolgrill är gjord för utomhusbruk. Vi på Trademax rekommenderar att den typ av gasolgrill som vi nu har på Black Friday Rea placeras på ett jämnt underlag så att den står stadigt. Grillen ska heller inte stå för nära husfasad, parasoll, trädgårdsmöbler och annat som lätt kan börja brinna. När du är igång och grillar ska gasolflaskan alltid placeras bredvid grillen på säkert avstånd, och inte i utrymmet under.""}},{""@type"": ""Question"",""name"": ""Hur sköter och rengör jag en gasolgrill?"",""acceptedAnswer"": {""@type"": ""Answer"",""text"": ""Att rengöra en gasolgrill är enkelt. Många av de gasolgrillar vi REAR är dessutom försedda med en behållare eller fettbricka som samlar upp fett som droppar. Själva grillgallret rengör du enklast genom att borsta det med stålborste. Därefter använder du ett milt rengöringsmedel som exempelvis såpa. Har du frågor om våra grillar på REA är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.""}}]}]}