Påslakan REA

138 st produkter
3f4041a6854a4c3b8af10804f10d2c9daf6a5094.jpg
Populära filtreringar

Påslakan på REA på Black Friday

Passa på att fynda våra härliga påslakan när det är Black Friday. Då kan du köpa nya örngott och påslakan till priser som är långt under det normala. Du kommer garanterat krypa ner med en riktigt go känsla i kroppen när det är dags att sova och du har bäddat med dina nya lakan. Varje gång du ser att vi på Trademax har påslakan på REA kan det vara en bra idé att köpa på dig ett lager så att du alltid har tillgång till nya fräscha lakan i din säng. Alltid för en billig penning.

Finns påslakan på REA?

På REA kan du inte bara hitta påslakan utan även andra sängkläder till både vuxna och barn. Roliga mönster, former och spännande figurer, klassiska ränder och enfärgat. När det gäller påslakan på REA kan du verkligen finna både ett och annat som kan passa i ditt hem.

Finns påslakan för barn på REA?

Så länge det finns påslakan för barn i vårt sortiment kommer det alltid vara en chans att de även finns med när vi på Trademax har REA. Påslakan för barn kan du söka efter när det är dags för Black Friday. Det är inte helt omöjligt att det ligger ett påslakan för barn på de sidorna där du kan se vår REA. Tyvärr kan vi ju aldrig garantera något i förväg.

Hur hittar jag påslakan som inte är på REA?

Hos oss på Trademax kan du alltid hitta flera modeller och färger av påslakan som inte är på REA. Vi satsar på att kunna erbjuda dig som kund ett stort utbud för att du ska kunna välja mellan flera stilar och material. Skulle du inte hitta något påslakan som passar dig kan du alltid ta kontakt med oss på Trademax. Kanske kan vi hjälpa dig finna något i vårt ordinarie sortiment.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans 2-6 vardagar
REA