Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 6 av 6 produkter

En sängkappa är en dekorativ tygklädsel som täcker basen av en kontinentalsäng. Den fungerar både som en estetisk detalj och som ett skydd för sängbasen. Sängkappor finns i olika färger, mönster och material för att matcha olika inredningsstilar. De kan vara enfärgade, mönstrade eller ha olika texturer. Att använda en sängkappa ger sängen en mer elegant och komplett look samtidigt som den skyddar basen från damm och smuts. Det är också enkelt att ta av och tvätta sängkappan för att hålla sängen ren och fräsch.

Vanliga frågor om Sängkappa kontinentalsäng

  • Kan man ha sängkappa på Kontinentalsäng?

    Ja, det är möjligt att ha en sängkappa på en kontinentalsäng. En kontinentalsäng består av flera lager, inklusive en bottenram, en madrass och en bäddmadrass. För att använda en sängkappa på en kontinentalsäng behöver du välja en modell som är anpassad för denna typ av säng. Det finns sängkappor som är speciellt designade för kontinentalsängar och har öppningar eller resårband för att passa runt de olika lagren. Se till att mäta din säng noggrant och välj en sängkappa som passar dimensionerna på din kontinentalsäng.
  • Hur hög ska en sängkappa vara?

    En sängkappa, även känd som en sängkjol eller sängvolang, ska normalt sett vara cirka 30-45 cm hög. Detta är den vanligaste höjden som används för att täcka sängbenen och ge en snygg och elegant look till sängen. Det är viktigt att mäta höjden på din säng och välja en sängkappa som passar för att få ett bra resultat.