Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 4 av 4 produkter

En sängkappa för en dubbelsäng är en dekorativ tygklädsel som täcker sidorna och fotändan av sängen. Den är vanligtvis tillverkad av mjukt tyg och kan vara enfärgad eller mönstrad för att matcha inredningen i sovrummet. Sängkappan fungerar både som en estetisk detalj och som ett praktiskt skydd för att hålla sängen ren och fri från damm och smuts. Den kan enkelt tas av och tvättas för att hålla sängen fräsch. En sängkappa för en dubbelsäng är ett populärt tillbehör för att ge sovrummet en mer ombonad och elegant känsla.

Vanliga frågor om Sängkappa dubbelsäng

  • Kan man ha en för stor sängkappa?

    Ja, det är möjligt att ha en för stor sängkappa. En sängkappa är en dekorativ tygklädsel som täcker sidorna och fotänden av en säng. Om sängkappan är för stor kan den hänga ner på golvet eller skapa veck och ojämnheter. Det kan också vara svårt att få den att passa ordentligt och se snygg ut. Det är därför viktigt att välja en sängkappa som passar sängens storlek för att få bästa möjliga utseende och passform.
  • Vilken storlek ska en sängkappa till en dubbelsäng vara?

    En sängkappa till en dubbelsäng bör vanligtvis vara i storleken 180x200 cm. Detta är den standardstorlek som passar de flesta dubbelsängar. Det är viktigt att mäta din säng noggrant innan du köper en sängkappa för att säkerställa att den passar perfekt.