categoryTopBlock

Påslakan

22st produkter
Sängkläder
Kampanj

När du varierar ditt och barnens sovrum med nya påslakan så får du en enkel förändring i din vardag. Nya lakan känns extra fräscha och för barnen kan det bli ett sätt att drömma sig bort i en fantasi. Påslakan tvättas ofta därför är det bra att ha lite olika färger hemma.

Låt fantasin vandra med ett nytt påslakan

Vad är ett påslakan till barn?

Påslakan till barn är mindre för att passa till en barnsäng och ett barntäcke. Du hittar också skojig och gullig design på påslakan för barn. Det ska vara roligt och mysigt att gå och lägga sig på kvällen. När du väljer påslakan till din barn kan du därför välja något som du vet att det kommer att tycka om och som känns tryggt.

Vilken färg ska jag välja på påslakan?

När du väljer påslakan kan du utgå från färgen på tapeter, mattor och gardiner i ditt sovrum. Väljer du en neutral färg vet du att det alltid kommer att passa och att det kommer att kännas fräscht att gå och lägga sig. Det viktiga med ett påslakan är att det är mjukt och behagligt mot kroppen så att du kan slappna av.

Finns det örngott som passar till mitt påslakan?

Påslakan levereras alltid med ett tillhörande örngott i samma färg och material. Vill du komplettera med fler örngott kan du antingen köpa ett i samma färg eller variera så att det blir en färgpalett. Det är skönt att byta både påslakan och örngott ofta så du kan inte ha för många i skåpet.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj