Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 117 produkter
1
...
5

Populära filtreringar

Plastmattor är ett populärt val för heminredning på grund av deras hållbarhet och enkelhet att rengöra. De är tillverkade av PVC-material, vilket gör dem vattentäta och tåliga mot fläckar och slitage. Plastmattor finns i olika färger, mönster och storlekar, vilket ger möjlighet att anpassa dem efter olika rum och stilar. De är också ett prisvärt alternativ till traditionella mattor och kan användas både inomhus och utomhus. Plastmattor är inte bara lätta att underhålla, utan de är också miljövänliga eftersom de kan återvinnas när de inte längre används.

Plastmattor för alla rum

 • Finns det en billig plastmatta i olika storlekar?

  Ja, du kan välja mellan stora plastmattor och mindrevarianter beroende på dina unika behov. Du kanske har ettmindre kök eller så har du behov av en bra och billigplastmatta till din hall? Det är bara att välja mellan ettantal snygga plastmattor online i vårt sortiment.
 • Vad för färger finns det att välja på?

  Det finns billiga plastmattor online i en mängd olikafärger och även i många olika mönster. Du kan välja endiskret mönstrad plastmatta som upplevs som enfärgad ellerså tycker du att det är roligare med en mönstradplastmatta. Det finns en plastmatta för varje smak!
 • Hur rengör jag min plastmatta på bästa sätt?

  De flesta moderna plastmattor kan du tvätta i maskin i 40grader. Det betyder att det är betydligt lättare att hålladem rena än mattor i textil. Du kan också bara ta ut enlätt smutsad plastmatta och skölja av den utomhus.Eventuellt kan du även skrubba den lätt med en borste mednågot rengöringsmedel.
 • Fungerar det att ha billiga plastmattor på alla typerav golv?

  Ja, det går bra att använda plastmattor överallt och dekommer inte att påverka ditt golv negativt.