Plastmatta

89 st produkter
Kampanj
800863(2).jpg

Plastmattor för alla rum

När du vill förbättra ditt hems utseende och grad av bekvämlighet behöver du mattor. Plastmattor är oerhört lättskötta, de är snygga och de skyddar dina golv. En billig plastmatta är snällt mot fötter, både stora och små. Du kan såklart köpa plastmattor hos Trademax och du kan köpa dem billigt online.

Finns det en billig plastmatta i olika storlekar?

Ja, du kan välja mellan stora plastmattor och mindre varianter beroende på dina unika behov. Du kanske har ett mindre kök eller så har du behov av en bra och billig plastmatta till din hall? Det är bara att välja mellan ett antal snygga plastmattor online i vårt sortiment.

Vad för färger finns det att välja på?

Det finns billiga plastmattor online i en mängd olika färger och även i många olika mönster. Du kan välja en diskret mönstrad plastmatta som upplevs som enfärgad eller så tycker du att det är roligare med en mönstrad plastmatta. Det finns en plastmatta för varje smak!

Hur rengör jag min plastmatta på bästa sätt?

De flesta moderna plastmattor kan du tvätta i maskin i 40 grader. Det betyder att det är betydligt lättare att hålla dem rena än mattor i textil. Du kan också bara ta ut en lätt smutsad plastmatta och skölja av den utomhus. Eventuellt kan du även skrubba den lätt med en borste med något rengöringsmedel.

Fungerar det att ha billiga plastmattor på alla typer av golv?

Ja, det går bra att använda plastmattor överallt och de kommer inte att påverka ditt golv negativt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Tvättbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj