Trappstegsmatta

141 st produkter
Kampanj
1322331(3).jpg
Trappstegsmattor är en typ av mattor som är speciellt designade för att passa på trappsteg. Dessa mattor är tillverkade för att ge ett extra skydd och förhindra halkolyckor på trappor. Trappstegsmattor finns i olika material och stilar för att passa olika inredningar och smaker. De kan vara gjorda av gummi, textil eller plast och kan vara mönstrade eller enfärgade. Trappstegsmattor är en praktisk och enkel lösning för att förbättra säkerheten och ge en mer attraktiv utseende på trappor.

Finns det risk att trappstegsmattan lossnar?

Nej, mattorna ska inte lossna från trappstegen. Så länge som de inte blir utsatta för ett onormalt slitage, vill säga. Den självhäftande tejpen på baksidan är start och kraftig, vilket ska hålla kvar mattan på trappsteget.

Vad kan jag välja för färg på min trappstegsmatta?

Här hos oss på Trademax finner du ett stort utbud av olika färger på trappstegsmattor. Välj bland svart, vit, lila, grå, kaffebrun eller röd, för att nämna några färger. Välj den färg som du tycker bäst om och som passar bra in med resten av din inredning hemma.

Vad är fördelen med trappstegsmattor?

Att välja att sätta fast mattor på stegen i trappan där hemma ger många fördelar. Förutom att det är väldigt snyggt rent inredningsmässigt så dämpar mattan även ljudet. En trappstegsmatta minskar också risken för att dina trappsteg ska slitas ut i förtid eller att någon halkar, samt att den är varm och skön att sätta fötterna på.

Passar trappstegsmattan i alla sorters trappor?

Ja, det gör de absolut. Beroende på hur din trapp ser ut där hemma så finns det olika varianter av mattor till trappstegen som du kan välja på här hos oss på Trademax. Är din trapp relativt smal så kan du till exempel välja någon av våra mindre trappstegsmattor. De är rundade och lite mindre i storlek, vilket gör att de passar bra på smala trappsteg. Har du istället lite större trappsteg kan en större storlek av trappstegsmatta vara passande, som inte är rundade.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj