Nålfiltsmatta & Konstgräsmatta

71 st produkter
1482087(1).jpg
Med hjälp av nålfiltsmatta och konstgräs ger du ett lyft till ditt hem. Inred balkong, altan eller trädgård för att fräscha upp och förnya ditt hem. Botanisera dig i vårt stora sortiment och beställ det som passar dig och ditt hem bäst.

Vanliga frågor och svar

Vad är en nålfiltsmatta?

En nålfiltsmatta är uppbyggd av fiber, där materialet har arbetats samman med nålar som ger en filtliknande matta. Vanligast använder man en nålfiltsmatta i trappa, men de fungerar även lika bra i till exempel uterummet.

Vad är konstgräs?

Precis som namnet säger är en konstgräsmatta en matta av plast som ser ut som gräs. Mattan erbjuds i flera olika färger och storlekar så du kan välja en som passar dig. Du har även möjlighet att välja hur tjock eller tunn du vill att din konstgräsmatta ska vara. Dessutom slipper du allt som har med att sköta en gräsmatta. Såsom gödsla, vattna och klippa gräset. Med andra ord är inte bara en konstgräsmatta snygg utan även väldigt praktisk.

Kan jag inreda med konstgräs på balkongen?

Konstgräs är perfekt att ha på balkongen eller altanen för att skapa en mysig och härlig känsla. Inred med loungemöbler, mysig belysning och ett fint balkongbord. Då har du skapat dig en snygg och inbjudande uteplats.

Kan jag köpa konstgräs och nålfiltsmatta billigt?

Hos Trademax finns det något för alla, oavsett plånbok. Hos oss hittar du högkvalitativa produkter till bra priser. Utforska gärna vårt sortiment och beställ det som passar dig och ditt hem bäst.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)