Badhandduk REA

22 st produkter
1363413(3).jpg

REA på sköna och lyxiga badlakan

Enklaste och billigaste sättet att förnya ett trist och tråkigt badrum är genom att byta ut gamla urtvättade badhanddukar mot nya. Väljer du dessutom lite större handdukar som badlakan, får du ytterligare en känsla av lyx. På Trademax har vi just nu REA på flera av våra lyxigaste & fluffigaste badlakan.

Hur ska jag tänka när jag köper badlakan på REA?

Ska du byta ut dina handdukar kan det vara snyggt att välja badlakan i samma färg eller stil, passa på nu när Trademax har kampanj! Är ni en hel familj kan det också underlätta om du väljer badhanddukar i lite olika färger, om än i samma stil. Då blir det lättare för alla i familjen att hålla reda på vilken handduk som är vems. Minst två badlakan per familjemedlem bör du ha. Badlakan finns i flera olika material som lin, bomull och bomullsfrotté. Trademax har just nu REA på badlakan i olika storlekar och färger, så varför inte köpa ett par extra att ha om du får gäster som sover över?

Måste jag tvätta nyinköpta badlakan?

En ny badhandduk ska alltid tvättas innan det används, annars absorberar det inte vatten. Det kan också kännas fräscht att tvätta ett badlakan innan du använder det. Viktigt är att du följer de tvättråd som står på handduken, även om de flesta badhanddukar ska tvättas i 60 grader. Då blir de riktigt rena och du blir av med bakterier och kvalster. Har du frågor om Trademax olika badlakan som nu finns på REA hjälper vår kundsupport dig gärna.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
REA