Aluminiumbåt för 5 Personer

Om produkten
Specifikationer
Artikelnummer: 1284632
Produktinformation

Stor flatbottnad aluminiumbåt för 5 personer - 4m

Lätt och smidig aluminiumbåt med fina sjöegenskaper och en passagerarkapacitet på 5 personer (maxlast 350kg). Passar perfekt som roddbåt eller fiskebåt för dagsturer. Båten väger endast 60kg vilket gör att den är lätt att hantera när du t ex ska sjösätta och ta upp båten. Tack vare att båten är flatbottnad och grundgående har den lätt att ta sig fram i små sjöar och grunda vikar. Om du önskar så finns möjligheten att koppla på en utombordare och du får en pigg och lättkörd motorbåt. Till denna båt rekommenderas en utombordare med en motor på upp till 15hk (åror ingår vid köp av båten).

Båten är 4m lång, 1,3m bred och endast 42cm djup och byggd helt i aluminium med helsvetsat skrov och förstärkningar i kölen. Skrovtjockleken är på 1,35mm vilket är tjockare än de flesta aluminiumbåtar på den svenska marknaden i samma prisklass. Båten har tre fasta sittbänkar och är utrustad med stävögla i fören. Sätena i mitten och i aktern är även utrustade med säkerhetshandtag.

Leverans
Levereras inom 3-8 vardagar.
Leveranssätt

Hos oss levereras alltid dina varor med kostnadsfri hemleverans. Undantag är mindre varor som levereras direkt till närmsta utlämningsställe. Frakten är alltid kostnadsfri och dessutom klimatkompenserar vi för en stor del av våra hemleveranser. En expeditionsavgift tillkommer i kassan.

Vill du förenkla din leverans ytterligare? Vi har flera tilläggstjänster som exempelvis kvällsleverans och inbärning. På tacksidan, efter genomfört köp, presenteras tillgängliga tillvalstjänster för ditt köp.

Villkor
Prisgaranti på allt
365 dagars öppet köp
Kundsupport

Har du frågor? Låt vår professionella kundservice hjälpa dig! Kontakta oss antingen på telefon eller mail.

Kontakta kundsupport

Telefon: 042 - 17 21 60

Se priset!
25 499
:-
Delbetala från: 581:-/Månad
Produkten säljer snabbt!
Levereras inom 3-8 vardagar.
Få kvar
Prisgaranti
1 års öppet köp
Fri frakt
Trustpilot
Så här tycker våra kunder om oss:
BraTrustpilotRate
Baserat på 70908 recensioner
Är så nöjd med det tack så mycket jag köpte för det riktiga priset som inte är nöjd men nästa gång 😊
Det är så vackert att beställa
Är så nöjd med det tack så mycket jag köpte för det riktiga priset som inte är nöjd men nästa gång 😊
Nadesh Talang Lena2022-12-03