Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 9 av 9 produkter
På Trademax hittar du ett brett utbud av gummibåtar till ett överkomligt pris. Vårt sortiment omfattar allt från mindre båtar för lugnare vatten till robusta båtar som passar för mer äventyrliga färder. Gummibåtar är en mycket mångsidig typ av båt som är idealisk för allt från fiske och bad till vattensport och transport. De är lätta att transportera och förvara när de inte används, och kan snabbt blåsas upp och sättas i vattnet när du vill ge dig ut på äventyr. Utforska vårt sortiment av gummibåtar och hitta den som passar dig bäst!

Hur stor gummibåt behöver jag?

Storleken på båten du behöver beror på hur många personer du planerar att ha ombord och vilket typ av aktiviteter du kommer att göra. För kortare turer och fiske kan en mindre båt på cirka 2-3 meter vara lämplig. För längre turer eller vattensporter kan en större båt på 4-6 meter vara mer passande.

Kan jag använda min gummibåt eller ribbåt från Trademax i saltvatten?

Ja, både gummibåtar och ribbåtar kan användas i saltvatten. Se bara till att rengöra båten noggrant efter användning i saltvatten och skölja av den med färskvatten för att undvika korrosion och skador på materialet.

Hur underhåller jag min gummibåt eller ribbåt?

För att hålla din båt i gott skick är det viktigt att regelbundet rengöra och underhålla den. Tvätta båten med ett mildt tvättmedel och skölj av den med färskvatten efter användning. Förvara båten torrt och skyddat från solen och andra väderförhållanden. Kontrollera även regelbundet båten för eventuella skador och reparera dem så snabbt som möjligt.