Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 6 av 6 produkter
Att äga en båt är en dröm för många, oavsett om du vill njuta av en dag på sjön eller ta en kortare tur på havet på ett mer lekfullt sätt så är din dröm lika mycket värd. Innan man köper en båt är det viktigt att tänka på vad den ska användas till och vad som krävs för att underhålla och använda den på ett säkert sätt. Hos Trademax hittar du allt du behöver för att ta hand om din båt men också en del småbåtar för den hobbyinresserade båtkaptenen.

Vilken typ av båt passar bäst för mig?

Det beror på vad du vill använda båten till. En mindre motorbåt kan vara perfekt för dagsutflykter medan en gummibåt passar för lek på sjön eller i havet. Se till att välja en båt som passar dina behov och kunskapsnivå.

Vilka båttillbehör behöver jag?

Det beror på vad det är för typ av båt och vad du planerar att göra med din båt. Några grundläggande tillbehör inkluderar ankare, fendrar, flytvästar, sjökort och navigationsverktyg. Se till att du har allt du behöver för att göra din båttur så säker och trevlig som möjligt.

Hur underhåller jag min båt?

För att din båt ska hålla länge och fungera på ett säkert sätt är det viktigt att du regelbundet underhåller den. Det inkluderar att tvätta båten regelbundet, byta ut slitna delar och följa tillverkarens underhållsanvisningar. Se till att du har allt du behöver för att ta hand om din båt, inklusive rengöringsmedel och verktyg.

Vad är skillnaden mellan en inombords- och utombordsmotor?

En inombordsmotor sitter monterad inne i båten medan en utombordsmotor sitter utanför båten. En inombordsmotor är vanligtvis mer kraftfull och lämplig för större båtar medan en utombordsmotor är mer lättanvänd och lämplig för mindre båtar. Se till att välja en motor som passar din båt och dina behov.