Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Lekstuga i trä

5 st produkter
Visar 5 av 5 produkter

Populära filtreringar

  • Vad är fördelen med en lekstuga i trä?

    När du väljer en lekstuga i trä får du en charmig detalj i din trädgård, samtidigt som alla barn blir väldigt lyckliga. En lekstuga i trä påminner både vuxna och barn om alla små stugor i sagorna och det är lätt att låta fantasin flöda i en sådan gullig liten stuga. Trälekstugan kan matcha både ditt hus och din trädgård med sitt naturliga utseende. Väljer du lekstuga i trä får du en skön lekplats för barnen, eftersom den är i ett naturligt material.
  • Vad ska jag tänka på när jag väljer lekstuga?

    Givetvis vill du välja en lekstuga i trä som uppmuntrar till lek och som går att fantisera ihop många äventyr kring. Fundera på om det ska vara en lekstuga som står på marken eller om det ska vara en plats att klättra upp till, kanske med en rutschkana ner. Du kanske vill ha en lekstuga som efterliknar ett riktigt hus eller så vill du ha en som ser mer ut som Villa Villekulla eller något ur Alice i Underlandet. Möjligheterna är många!
  • Hur möblerar jag bäst min lekstuga?

    Ta gärna hjälp av barnen när du möblerar lekstugan. Det är deras lekhus och ofta har de idéer om vad som ska finnas där, även om det inte alltid är sådant som vi vuxna hade valt. Se till att inte övermöblera det lilla utrymmet. Det ska finnas plats till lek och möbleringen löser sig ibland efter hand. Kanske ska du börja med att inte möblera lekstugan alls?