Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 2 av 2 produkter

Barn har lekt med sand i många generationer och det har alltid varit lika uppskattat. Med en egen sandlåda i trädgården ger du dina barn möjlighet till många kreativa stunder för sig själva, i sällskap med en vuxen eller tillsammans med andra barn.

En sandlåda är perfekta platsen för lek

  • Var kan jag ha en sandlåda?

    En sandlåda tar inte stor plats i din trädgård och därför finns det många ställen du kan ha den på. Det kan vara bra att placera den så att du kan se den från huset. Då kan ditt barn vara ute och leka en stund för sig själv och du har ändå uppsikt över vad som händer. Att montera en sandlåda kräver inte mycket arbete men den ger möjlighet till mycket rolig lek.
  • Hur håller jag en sandlåda ren?

    När du har installerat din sandlåda vill du att den ska hålla sig ren från löv, regn och smuts. Lösningen är att täcka över sandlådan när den inte används. Finns det katter i området tycker de också om sand och därför kan du köpa en sandlåda med lock. Det finns flera olika sätt att fästa och använda ett lock till din sandlåda.
  • Hur stor sandlåda ska jag köpa?

    De flesta sandlådor har mått på omkring 120x120 cm, men det finns olika storlekar, material och modeller. När du köper en sandlåda kan du välja att köpa sand samtidigt eller köpa den separat. Det viktigaste är att du hittar en bra plats för din sandlåda i trädgården där du och ditt barn kan ha roligt tillsammans.