Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 36 produkter
12

Den kittlande känslan i magen som du får när du gungar har alltid lockat och lockar fortfarande barn till skratt. När du installerar en gungställning ger du dina barn möjlighet att leka och träna sina förmågor på egen hand, tillsammans med andra barn eller med en vuxen.

Gör en lekpark hemma med gunga och gungställning

  • Var kan jag ställa en gungställning?

    En gungställning behöver förankras väl i marken så att den står stabilt. Området runt om behöver du lämna fritt så att gungan kan svänga utan att komma emot något och så att det finns plats för någon att putta på gungan. En gunga på gungställning behöver också placeras på mjuk mark, som exempelvis finkornig sand.
  • Vilken sorts gunga ska jag välja?

    Det finns många olika typer av gungor som du kan montera på din gungställning. Utöver den klassiska enkla sitsen finns det en sort som kallas fågelbogunga, där flera barn kan sitta, ligga eller stå tillsammans. För de riktigt små finns också gungor med babysits där barnet sitter stadigt och inte kan trilla ur. När du väljer gungställning kan du också bestämma om du vill ha en eller två gungor på samma ställning.
  • Kan jag byta gunga i min gungställning?

    Barnen växer och behovet av rörelse och spänning ökar och de behöver nya utmaningar. När du har installerat din gungställning kan du därför enkelt byta ut de gungor du satt dit. Gungorna är så lätta att montera ner från din gungställning att du dessutom kan ta ner dem om du inte vill ha dem uppe över vintern.