Sparkcykel

10 st produkter

En sparkcykel är ett smidigt och praktiskt fordon som är populärt bland både barn och vuxna. Den är enkel att hantera och tar minimalt med plats vilket gör den till ett perfekt transportmedel för kortare sträckor. Med en sparkcykel kan du enkelt ta dig till skolan, jobbet eller för en utflykt i parken. Hos Trademax finns ett brett utbud av sparkcyklar för både barn och vuxna i olika färger, storlekar och modeller. Välj mellan klassiska sparkcyklar, eldrivna sparkcyklar och tricksparkcyklar för att hitta den som passar just dig.

Vanliga frågor om Sparkcykel

Vad är det för skillnad på kickbike och sparkcykel?

En kickbike är en typ av sparkcykel som har större hjul och en längre ram. Den är utformad för att vara mer lämplig för längre turer och träning. En sparkcykel å andra sidan har vanligtvis mindre hjul och en kortare ram, vilket gör den mer lämplig för kortare turer eller att användas som leksak. Så skillnaden mellan kickbike och sparkcykel ligger i deras utformning och syfte.

Måste man ha hjälm när man åker sparkcykel?

Nej, det finns ingen lag som kräver att man måste ha hjälm när man åker sparkcykel i Sverige. Det är dock alltid rekommenderat att man alltid ska använda hjälm för att minska risken för skador vid eventuella olyckor.

Hur fungerar en sparkcykel?

En sparkcykel fungerar genom att man står på en plattform och sparkar sig framåt med hjälp av en fot. På undersidan av plattformen finns ett hjul eller två hjul som rullar på marken och skapar framdrivning. För att styra sparkcykeln använder man styret som är fäst i framkanten av plattformen. Genom att luta styret åt sidan svänger man i den riktningen. Bromsar kan finnas på bakhjulet eller på styret och används för att sakta ner eller stoppa sparkcykeln.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)