Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 24 av 56 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Cyklar är populära färdmedel i Sverige. Landet har ett välutvecklat cykelvägnät som sträcker sig över hela landet. Cykling är ett miljövänligt alternativ till bilen och främjar både hälsa och välbefinnande. Många svenska städer har även cykelparkeringsplatser och cykeluthyrningsstationer för att underlätta för cyklister. Cykling är också ett vanligt sätt att transportera sig till skolan eller jobbet, särskilt under sommarmånaderna. Sverige är känt för sina vackra naturlandskap och cykling ger möjlighet att utforska dessa på ett nära och personligt sätt.

  • Hur väljer jag cykel?

    Att välja cykel är inte helt lätt. För dig som vill njuta av långa cykelturer eller pendla utan att behöva slita i backarna så kan en elcykel eller hybridcykel vara ett bra alternativ. En sportcykel är också en bra modell för att pendla komfortabelt. Tränar du cykling är en racermodell ett bra val, men den passar inte i skog och mark. Vill du kunna ge dig ut på utmanande skogsstigar då och då är mountainbike smart val. Så det viktigaste är att du utvärderar dina intressen och behov.
  • Hur väljer jag rätt cykel till yngre barn?

    Storleksmässigt så kan du tänka på att 12 tum i regel är lagom för barn på cirka 3 år och 14 tum är bra för barn som är 3 till 5 år. Därefter kan du öka till 16 tum. Barn går också mycket på utseendet så det är bra att hitta en cykel som barnet gillar. Då är det troligare att ni kan upptäcka världen tillsammans på cykel.
  • Vad ska jag tänka på när jag köper cykel?

    Förutom modell kan det vara bra att tänka på att förvaring. Har du möjlighet att packa med dig dina saker smidigt blir turerna roligare. Hjälm är också viktigt för säker cykling.