Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 4 av 4 produkter
Mountainbikes är perfekta för dig som älskar att cykla i terrängen och uppleva naturen på ett aktivt sätt. Att cykla på en mountainbike är ett fantastiskt sätt att uppleva naturen och samtidigt utmana dig själv fysiskt. Med en mountainbike kan du ta dig an utmanande terräng och upptäcka platser du med en vanlig cykel kanske inte skulle ha möjlighet att se. Dessa robusta och slitstarka cyklar är speciellt designade för att hantera utmanande terräng och ge en spännande cykelupplevelse. Oavsett om du är en erfaren cyklist eller nybörjare, så finns det en mountainbike som passar dina behov och preferenser hos oss på Trademax.

Vilken storlek på mountainbike ska jag välja?

Storleken på en mountainbike beror på din längd och kroppstyp. En storleksguide kan hjälpa dig att hitta rätt storlek, men det är också viktigt att testa cykeln innan du köper den för att se till att den passar din kropp och cykelstil.

Vilken typ av terräng passar en mountainbike för?

Mountainbikes är utformade för att cykla på terräng med stenar, rötter, backar och nedförsbackar. Det är en mångsidig cykel som kan hantera allt från kuperade stigar till tekniska downhill-spår.

Kan jag köpa mountainbike för barn hos Trademax?

Ja, på Trademax hittar du mountainbike för både vuxna och barn.