Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 13 av 13 produkter
På Trademax hittar du ett stort utbud av kaninburar och kaninhus för att ge din kanin den bästa livsmiljön. Våra burar och hus är tillverkade av högkvalitativa material och designade för att säkerställa att dina kaniner trivs och känner sig trygga och bekväma. Utforska vårt sortiment av kaninburar och kaninhus och hitta den perfekta matchen för dig och dina kaniner idag!

Vilken storlek på kaninbur behöver jag?

Storleken på kaninburen du behöver beror på antalet kaniner du har och hur mycket utrymme du har tillgängligt. En bra tumregel är att en kaninbur bör vara minst fyra gånger så stor som storleken på kaninen. Se till att dina kaniner har tillräckligt med utrymme att röra sig, sträcka på sig och utforska sin omgivning. För exakta mått besök Jordbruksverkets hemsida så att du är säker på att du har rätt mått på din nya kaninbur.

Vilket material är bäst för en kaninbur?

De vanligaste materialen för kaninburar är trä och metall. Båda materialen är hållbara och säkra för kaniner. Träburar ger en naturlig känsla och är mer visuellt tilltalande, medan metallburar är enklare att rengöra och har bättre ventilation. Både trä- och metallburar kan vara ett bra val, det är viktigt att välja en bur som är lämplig för dina kaniners behov och din livsstil.

Vilka tillbehör behöver jag till min kaninbur?

det finns några grundläggande tillbehör som de flesta kaniner behöver i sin bur. Det inkluderar en vattenflaska eller vattenskål, en matskål, en höhäck eller höboll, en toalett eller urinmatta och en mysig plats att sova på. Andra tillbehör som kan vara användbara inkluderar leksaker, gnagben och en solskydd. Tänk på att välja tillbehör som är säkra för din kanin och som passar storleken på din kaninbur.