Kattmöbel

214 st produkter
Kampanj
1886253(1).jpg

Aktivera din katt med kattmöbler för lek och bus

En riktig kattmöbel är ett perfekt sätt att dels undvika oönskat klös på väggar och möbler, men också för att uppmuntra din katt till aktiva lekar. Här på Trademax erbjuder vi ett generöst sortiment av prisvärda kattmöbler och klösträd i olika storlekar och olika modeller.

Hur stor bör en kattmöbel vara?

Rent generellt kan man säga att ju fler katter du har, desto större kattmöbel är att rekommendera. Man kan naturligtvis också välja att investera i en riktigt stor möbel även om man bara har en katt. De tar förvisso upp lite plats, men ger också katten gott om utrymme att klättra, klösa, leka och busa.

Varför behöver katten ett klösträd?

Utan ett klösträd finns en risk att din katt istället kommer att klösa på tapeter, på soffan, sängen eller andra ställen där man absolut inte vill att den ska klösa. Med ett katträd eller klösträd till katt kan du istället begränsa klösandet till den avsedda kattmöbeln.

Kräver alla kattmöbler montering?

Ett större klösträd eller en kattmöbel som ska fästas på vägg kräver oftast montering av något slag. Beställer du möbler till katt här på Trademax, medföljer förstås alltid tydliga monteringsanvisningar. Mindre kojor levereras oftast i ett stycke.

Varför bör jag köpa kattmöbler på nätet?

Hos oss på trademax.se finner du inte bara ett stort utbud av kattmöbler av olika slag, vi har dessutom riktigt bra priser. Här är det både enkelt och bekvämt att handla ett klösträd eller ett katträd till billigt pris online.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj