Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 108 produkter
1
...
5
Kattälskare, välkommen till Trademax! Att skaffa en katt är ett spännande steg, men det är också viktigt att skapa en trygg och bekväm miljö för din nya fyrbenta vän. Vi på Trademax erbjuder ett brett utbud av kattprodukter och tillbehör som hjälper dig att ta hand om och underhålla din katt på bästa sätt.

Vilka produkter behöver jag när jag skaffar katt?

När du skaffar en katt behöver du mat- och vattenskålar, en kattlåda, leksaker och en kattbädd eller kattmöbel för att ge din katt en bekväm plats att sova och klösa på. Se till att välja produkter som passar din katts storlek, ras och behov.

Vilken storlek på kattbur ska jag välja?

Det är viktigt att välja en kattbur som är tillräckligt stor för din katt att stå upp, vända sig om och lägga sig ner i. Tänk också på att välja en bur med tillräckligt ventilation och ljusinsläpp. Kolla vår storleksguide för att hitta rätt storlek på kattbur för din katt.

Vilka typer av kattmöbler finns det på Trademax?

Vi erbjuder ett brett utbud av kattmöbler, inklusive klösträd, kattbäddar och kattleksaker. Våra kattmöbler är utformade för att vara både praktiska och snygga, och de är tillverkade av högkvalitativa material som kommer att hålla länge.