Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Visar 1 av 1 produkter

Ett strandtält är en praktisk och bekväm lösning för att njuta av sol och sand på stranden. Dessa tält är vanligtvis lätta att sätta upp och tar inte mycket plats i bagaget. De ger skugga och skydd mot solens starka strålar, samtidigt som de tillåter en att njuta av den friska havsbrisen. Många strandtält är även utrustade med UV-skydd för att skydda mot skadliga solstrålar. Med ett strandtält kan man skapa en egen lilla oas på stranden där man kan koppla av, äta eller bara njuta av den vackra utsikten.

Vanliga frågor om Strandtält

Vilka fördelar finns med strandtält?

Det finns flera fördelar med att använda strandtält på stranden:

  • Solskydd: Strandtält ger ett effektivt skydd mot solens strålar och hjälper till att minska risken för solbränna.
  • Skugga: Tältet ger en skuggig plats att vila och koppla av i när solen blir för stark.
  • Integritet: Strandtältet ger en privat plats där man kan byta om, amma eller bara ta en paus från strandlivet.
  • Vindskydd: Tältet fungerar som ett vindskydd och hjälper till att hålla sand och vind borta.
  • Säkerhet: Strandtältet kan fungera som en baspunkt för att hålla koll på barnen och deras lek.
  • Bekvämlighet: Det är enkelt att sätta upp och ta ner strandtältet, och det är relativt lätt att bära med sig.

Sammanfattningsvis erbjuder strandtält en rad fördelar som gör strandupplevelsen mer bekväm, säker och njutbar.

Är UV-tält bra?

Ja, UV-tält är bra för att skydda mot solens skadliga strålar. Dessa tält är speciellt utformade för att blockera UV-strålning och kan vara användbara på stranden, campingplatser eller i trädgården. De hjälper till att minska risken för solbränna och solskador och ger en skuggig och skyddad plats att vara på under soliga dagar.

Hur fungerar UV-tält?

UV-tält är designade för att skydda mot skadliga ultravioletta (UV) strålar från solen. De är vanligtvis tillverkade av speciella material som har en hög UV-skyddsfaktor. Dessa material filtrerar bort de farliga UV-strålarna och släpper bara igenom en minimal mängd strålning.

När du befinner dig inuti ett UV-tält, kan du njuta av solen och vara utomhus samtidigt som du minimerar risken för att bli bränd eller att drabbas av solskador. UV-tält är särskilt användbara på platser med stark sol, som på stranden, vid poolen eller under vandringar i bergen.

Det är viktigt att komma ihåg att UV-tält inte ger 100% skydd mot solens strålar. Det är fortfarande viktigt att använda solskyddsmedel, solglasögon och andra solskyddsåtgärder för att skydda dig själv och din hud när du vistas utomhus.