Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 1 av 1 produkter

En ficklampa är en bärbar elektrisk ljuskälla som är utformad för att passa i fickan. Den är vanligtvis utrustad med en strömbrytare och ett handtag för enkel hantering. Ficklampor kan vara batteridrivna eller använda sig av uppladdningsbara batterier. De är användbara i olika situationer, såsom vid strömavbrott, camping eller när man behöver belysning i mörka utrymmen. Ficklampor kan också vara vattentäta och tåliga för att klara av olika väderförhållanden. Med sin kompakta design och portabilitet är ficklampor ett praktiskt verktyg att ha till hands i olika situationer.

Vanliga frågor om Ficklampa

  • Hur fungerar en ficklampa?

    En ficklampa fungerar genom att omvandla elektrisk energi till ljus. Den består av flera delar, inklusive en strömkälla, en glödlampa och ett reflekterande material.
  • Vad är en ficklampa bra till?

    En ficklampa är bra att ha när det är mörkt eller när man behöver extra ljus. Den kan användas vid camping, under strömavbrott, när man letar efter något i mörka utrymmen eller när man behöver belysning i trånga utrymmen där det är svårt att komma åt med vanliga lampor. Ficklampan är också praktisk att ha med sig på nattliga promenader eller när man behöver orientera sig i mörker.
  • Vad finns det för olika typer av ficklampor?

    Det finns flera olika typer av ficklampor tillgängliga på marknaden. Här är några vanliga typer: