Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Kampanj påMassagestol & massagefåtölj

  Visar 0 av 0 produkter

  Här finner du ett brett utbud av massagestolar och massagefåtöljer. Vi hjälper dig att hitta rätt massage stol för just dig så att du kan unna dig extra avkoppling och välbefinnande i vardagen. Hos Trademax köper du elektriska massagefåtöljer av hög kvalitet till lågt pris. Välj bland olika modeller, designer och funktioner och hitta din nya favoritfåtölj med massage egenskaper som gör magi för kroppen efter en lång och stressig arbetsdag.

  Massagestol & massagefåtölj - För glada ryggar!

  Är du stel i rygg och nacke? Blir det mycket stillasittande under arbetsdagen? I en massagestol kan du sjunka ner i total avkoppling, mjuka upp spända muskler och återhämta nya krafter. En massagestol eller massagefåtölj är en proaktiv, enkel och effektiv insats för välbefinnande och en förbättrad hälsa. Primärt anses effekten av massage minska muskelspänningar och smärta, ökar blodcirkulationen och motverkar ärrbildning efter skador i muskelvävnad. Förutom det har det även visat sig ha immunstärkande egenskaper och en lugnande effekt på nervsystemet. Njut i en ergonomisk utformad massagefåtölj med optimal komfort och utrustade med värme och 8 eller 10 massagefunktioner för nacke, rygg och ländparti. I vårt sortiment kan du välja bland olika modeller och designer och hitta en massagestol som passa just dig och dina behov.

  Köpguide till massagestol

  Innan du bestämmer dig för att köpa en massagestol så finns det några saker som du bör fundera över, för att du ska bli riktigt nöjd med ditt köp. Tänk på följande:

  • Vem ska använda den? Faktorer som längd kan ha en betydande påverkan på massagestolen inverkan.
  • Hur är massagefåtöljen tänkt att användas? Vill du ha en massagestol i sittande läge, eller önskar du kanske kunna justera fåtöljen till liggande position?

  Givetvis hjälper vi dig om du har frågor eller funderingar kring våra produkter eller om ditt köp. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundsupport, så hjälper vi dig till rätta!

  Köp massagestol online

  En massagefåtölj kan i många fall vara en dyr investering, men vi på Trademax har samlat ett brett utbud av kvalitativa massagestolar med snygg design till ett lågt pris. Med snabba leveranser behöver du inte vänta länge innan du kan uppleva de fantastiska fördelarna med en alldeles egen massagefåtölj. Dessutom erbjuder vi alltid 365 dagars öppet köp.