Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Kampanj påLiggfåtölj

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

En liggfåtölj ger inte bara ett modernt intryck i hemmet, den är också mycket bekväm och skapar en känsla av avkoppling. På Trademax hittar du liggfåtöljer i olika färger, bland annat i vitt och svart. Liggfåtöljerna kommer även i olika material. Vi har till exempel liggfåtöljer i det högklassiga PU-lädret, en imitation av skinn som verkligen känns som riktigt skinn, och på så sätt är mjukt och skönt att luta sig tillbaka på. Oavsett design, färg och material så är en liggfåtölj från Trademax mjuk, skön och ger en vacker bild i hemmet.

Liggfåtölj - för det moderna och trendiga hemmet

Liggfåtöljen är en modern variant av de klassiska divanerna eller schäslongerna. Den tar så att säga den klassiska beprövade möbeln och ger den en ny känsla av elegans och lyx. Föreställ dig bara att ha två liggfåtöljer framför eldstaden, kanske med ett litet sidobord mellan, som avställningsyta för dryck, böcker och ett vackert stilleben. Musiken är på i bakgrunden och du kan luta dig tillbaka i ditt vackra hem och njuta av kvällen. Låter perfekt, eller hur? Precis så kan det bli med liggfåtöljer från Trademax. Investera i ditt eget välmående redan idag, och klicka hem en liggfåtölj från oss, vi känner oss säkra på att du kommer kunna njuta av livet med en av våra liggfåtöljer. Satsa gärna på en liggfåtölj med gungfunktion, som tar hela upplevelsen till en ännu högre nivå. I en sådan liggfåtölj kan du skönt gunga fram och tillbaka och känna hur lugnet sänker sig över dig. Fördelarna med en liggfåtölj är många. De är:

  • smidiga
  • snygga
  • moderna
  • trendiga
  • innovativa
  • bekväma!

Liggfåtölj med en härlig twist!

En nyhet som seglat upp på senare tid är liggfåtöljer med gungfunktion. Den här typen av möbler tar verkligen den gamla gungstolen till en helt ny nivå, och gör det möjligt även för den som gillar modern design och inredning att njuta av komforten och bekvämligheten i en hederlig gammal gungstol! Just designen på de liggfåtöljer vi säljer är modern, och passar in i det stilmedvetna och designintresserade hemmet där komfort och utseende hos möblerna går hand i hand. I en liggfåtölj kan du luta dig tillbaka och låta fåtöljen forma sig efter din kropp. Det är en utmärkt möbel att ha både som hemmabiomöbel, för en egen myshörna i ett större vardagsrum, framför eldstaden eller varför inte i biblioteket? Oavsett var du vill ha den så är vi säkra på att du kommer njuta av den liggfåtölj du köper här hos oss!  De kommer i stilrena och klassiska färger, såsom svart och vit, och har kromade fötter, vilket ger ett mycket modernt intryck. Passa på och beställ hem ditt exemplar redan idag och se fram emot snabb och smidig leverans av din nya favoritmöbel!