Noelia Dagbädd Sammet

- Rostrosa

Om produkten
Översikt

Noelia är soffserien som har allt du söker! Här finns multifunktionella modulsoffor, fåtöljer och fotpallar i diverse utföranden. Den här snygga modulschäslongen har upphöjda ben och en tillhörande kuvertkudde som medföljer.

Utöver en utmärkande modern design med en klädsel i sammet, har modulschäslongen kvalitét av bästa slag. Den har fasta sittplymåer som håller sig på plats och erbjuder ett skönt stöd som faller de flesta i smaken. Noelia har en jämn komfort tack vare att soffans stomme och dess plymåer är uppbyggda av nozagfjädrar.

Modulschäslongen består av två olika delar, varav en mittmodul och en fotpall. Schäslongen är den ultimata möbeln att slå sig ner i med en bok i handen för att sträcka ut benen efter en lång dag. Den passar även väldigt bra som ett komplement till en soffgrupp. Det mjuka sammetstyget tillför modulschäslongen och ditt hem en elegans som passar alla typer av tillfällen.

Serien Noelia
Serien Noelia består av tidlösa soffor, fåtöljer och fotpallar. Möblerna har en modern design och stor flexibilitet, vilket gör att de passar i de flesta hem! Kombinera precis hur du vill genom att använda en mittmodul som fåtölj eller skapa dig en mysig hörnsoffa. Noelia erbjuds i linnetextur och snyggt sammetstyg. Välj bland en rad olika modeller och färger till ett bra pris!

Specifikationer
Produktinformation
Leverans
Kundsupport
Varumärke
KAMPANJ
8%
5 995
:-
Du sparar:500:-
Delbetala från: 171:-/Månad
Fri leverans inom 6-8 veckor
Fri frakt
Prisgaranti
10 års garanti
Trustpilot
Såhär tycker våra kunder om oss:
BraTrustpilotRate
Baserat på 58540 recensioner
Vakar brö och ok tror jag mm
Vakar brö och ok tror jag mm
simon 2020-08-11
Mycket nöjd!
Mycket nöjd!
Liza Thörner 2020-08-11
Tillbehör
Textilimpregnering 500 ml
329
:-
Textile Clean & Protect Kit
349
:-
Conditioner Vinyl Konstläder
249
:-