Möbelset för vardagsrum

264 st produkter
Kampanj
1902765(1).jpg

Vad är ett möbelset för vardagsrum från Trademax?

Hos oss på Trademax kan du köpa hela möbelset för vardagsrummet i olika varianter. På så sätt kan du få matchande möbler med minimal ansträngning. Genom att alla möbler i vardagsrummet går i samma design sätter du genast en elegant prägel på rummet. Inred hela vardagsrummet på en och samma gång genom att välja ett möbelset.

Vad ingår i ett möbelset för vardagsrum?

Olika paket kan innehålla olika sorters möbler för vardagsrummet. Det gör att du kan hitta den lösning som passar dig bäst. Från möbelset där stolar, bänkar och förvaringsmöbler ingår till mindre paket. På så sätt kan du oavsett storlek på vardagsrummet hitta möbler som passar dig.

Vad bör jag tänka på när jag väljer möbelset för vardagsrum?

Att möblera vardagsrummet är inte alltid helt lätt. Kombinationen av behovet av förvaring och samtidigt kunna få plats med en skön soffa och några fåtöljer kan vara knepigt. Därför är det viktigt att mäta väggarna så du kan maximera förvaringen där. Behöver du extra förvaring kan du även titta efter exempelvis soffbord med inbyggd förvaring. Behöver du ytterligare förvaring kan du också satsa på möbelpaket med mycket hyllor och möbler med lådor.

Hur ska jag tänka när jag väljer färg på möbelsetet?

Fördelen med att välja ett möbelset från oss på Trademax till vardagsrummet är att färgerna redan är matchade. Det du kan tänka på är att ljusa möbler gör att rummet ser större ut och du får en klassisk skandinavisk känsla. Föredrar du en tuffare stil kan du välja blanka möbler.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj