Skippa sidhuvud och gå vidare.

Hallmöbelset

488 st produkter
Visar 24 av 488 produkter
1
...
21
Ett möbelset för hall och entré är en perfekt lösning för att skapa en välorganiserad och stilfull ingång till ditt hem. Setet kan inkludera en skohylla eller skåp för att hålla ordning på skor och accessoarer, en hatthylla eller krok för att hänga upp jackor och hattar, samt en spegel för att snabbt kunna kolla på dig själv innan du går ut. Möbelsetet kan vara tillverkat av olika material som trä eller metall och finns i olika storlekar och stilar för att passa ditt hem och din personliga smak. Investera i ett praktiskt och snyggt möbelset för att välkomna dina gäster på bästa sätt.

  • Vad ska jag tänka på när jag väljer hallmöbler?

    Eftersom hallen oftast är det minsta utrymmet i ett hem är det bra att välja ett hallmöbelset så att möbleringen blir harmonisk. Skaffa så mycket förvaring du kan, för att få undan kläder och skor, som annars har en tendens att göra hallen stökig. Att ha en blandning av krokar och galgar kan vara bra, för att alla sorters plagg kan hängas upp på bästa sätt. Skaffa mer skoförvaring än du tror att du behöver, en hall översvämmas lätt av allehanda skodon.
  • Finns det alternativ till de klassiska klädhängarna?

    Det finns både rolig och spännande design på klädhängare och klädförvaring, som gör det möjligt att undvika de vanliga hallhängarna. Ett alternativ är också att ha klädskåp som hallmöbler istället för en klassisk avhängning. Flera av våra hallmöbelset innehåller garderober och annan förvaring, för att göra din hall både stilren, praktisk och välkomnande.
  • Hur får jag en mysig och samtidigt praktisk hall?

    Även om hallen ofta ska rymma allt möjligt så kan den bli välkomnande med rätt entrémöbler. En liten soffa som samtidigt är förvaring för vantar, mössor och halsdukar är både praktisk och välkomnande. Inkludera två garderober i din entrémöbel, en för att hänga jackor och kappor, en för att lägga stickade tröjor och överdragskläder. Då kan du ha få eller inga kläder framme och får en harmonisk och välkomnande entré. Välj hallmöbelset som rymmer allt det du vill ha tillgängligt i hallen, så är det lätt att hålla din entré mysig.