Hallmöbelset

449 st produkter
Kampanj
1348479(8).jpg

Vad ska jag tänka på när jag väljer hallmöbler?

Eftersom hallen oftast är det minsta utrymmet i ett hem är det bra att välja ett hallmöbelset så att möbleringen blir harmonisk. Skaffa så mycket förvaring du kan, för att få undan kläder och skor, som annars har en tendens att göra hallen stökig. Att ha en blandning av krokar och galgar kan vara bra, för att alla sorters plagg kan hängas upp på bästa sätt. Skaffa mer skoförvaring än du tror att du behöver, en hall översvämmas lätt av allehanda skodon.

Finns det alternativ till de klassiska klädhängarna?

Det finns både rolig och spännande design på klädhängare och klädförvaring, som gör det möjligt att undvika de vanliga hallhängarna. Ett alternativ är också att ha klädskåp som hallmöbler istället för en klassisk avhängning. Flera av våra hallmöbelset innehåller garderober och annan förvaring, för att göra din hall både stilren, praktisk och välkomnande.

Hur får jag en mysig och samtidigt praktisk hall?

Även om hallen ofta ska rymma allt möjligt så kan den bli välkomnande med rätt entrémöbler. En liten soffa som samtidigt är förvaring för vantar, mössor och halsdukar är både praktisk och välkomnande. Inkludera två garderober i din entrémöbel, en för att hänga jackor och kappor, en för att lägga stickade tröjor och överdragskläder. Då kan du ha få eller inga kläder framme och får en harmonisk och välkomnande entré. Välj hallmöbelset som rymmer allt det du vill ha tillgängligt i hallen, så är det lätt att hålla din entré mysig.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj