Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 50 produkter
1
...
3

För många är det en dröm att ha ett sminkbord med spegel där det går att förvara all make-up. När du har ett sminkbord med spegel, kompletterat med bra belysning, blir det lättare att få sminket snyggt och jämnt och du kan sitta bekvämt medan du sminkar dig.

Optimera din sminkhörna med sminkbord med spegel

  • Var kan jag ställa ett sminkbord med spegel?

    Ett sminkbord med spegel tar inte mycket plats och kan stå längs en vägg eller i ett hörn i sovrummet. Har du ett rymligt badrum kan det också bli dekorativt med ett vackert sminkbord som passar ihop med den övriga inredningen. Det viktigaste är att du har ditt sminkbord på ett ställe där du kan sitta ostörd.
  • Varför ska jag ha ett sminkbord med spegel?

    När du har ett sminkbord med spegel har du sminket, krämerna, borstarna och annat som du behöver samlat på ett ställe. Fördelen med ett sminkbord med spegel är att ditt smink inte blir skadat av att flyttas runt och du kan lugnt ta dig den tid du behöver. Du kan också välja att ha flera speglar vid ditt sminkbord så att du kan se dig själv från olika vinklar.
  • Ska det finnas lådor i mitt sminkbord med spegel?

    Det är bra att ha lådor där du kan stoppa undan smink och borstar eftersom det skyddar dina sminkprodukter och erbjuder mer organisering. Det finns många små och nätta modeller av sminkbord med spegel, men alla har lådor och du kommer att upptäcka att det är en fördel när du börjar använda ditt sminkbord.