Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Rullbord, rullvagn & serveringsbord

71 st produkter
Visar 24 av 71 produkter
1
...
3

Att ha den där lilla praktiska möbeln som ett rullbord, en rullvagn eller ett serveringsbord i ditt hem gör livet både enklare och roligare. Välj bland våra snygga och praktiska rullbord, rullvagnar och serveringsbord och hitta just det som förhöjer ditt hem och gör det mer praktiskt, till vardag och fest.

Praktiskt och elegant med ett rullbord

  • Vilket sorts rullbord ska jag välja?

    Dels bör du fundera på om du vill ha ett rullbord som ska vara dekorativt eller om det enbart behöver vara praktiskt. Vilka funktioner vill du ha i ditt rullbord och var kommer det att stå oftast? Använd ditt rullbord både när du lagar vardagsmaten eller ställer till fest, både för att duka upp frukost och ställa fram drinkar.
  • Var ska jag placera mitt serveringsbord?

    Om du har ett serveringsbord med hjul kan du till exempel ha det nära soffan eller fåtöljen, så att du kan använda det som extra avställning. Detsamma gäller vid matbordet, där du kanske behöver någonstans att ställa av glas, tillbringare och flaskor under middagen. Eftersom ett serveringsbord är en vacker liten möbel kan du gott låta det stå så att det syns väl.
  • Hur kan jag använda min rullvagn?

    En rullvagn kan både vara praktisk i arbetsrummet och hobbyrummet, likaväl som på altanen och i vardagsrummet. Allt beror på vilken stil och funktion du har på din rullvagn. Du kan ha din rullvagn till verktyg, skrivmaterial, drinkar, avställning av serveringsfat eller för att ta fram fika. Kanske är en rullvagn i badrummet, för alla dina småsaker, vad du behöver. Din rullvagn kan användas till många olika saker.