Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 60 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Det är festligt att kunna servera drinkar från en elegant vagn som också är en förvaring för flaskorna, så att de inte tar upp plats på matbordet. En drinkvagn rullas lätt fram mellan borden och är praktisk att ha på festen.

Festligt och praktiskt med en drinkvagn

  • Vad är fördelen med att servera från en drinkvagn?

    Det sparar många steg eftersom du inte behöver gå fram och tillbaka och hämta olika drycker, för alla dina sorter finns på en snygg drinkvagn, som går på hjul. Du serverar dina gäster enkelt och bekvämt. Det är som en köksö på hjul att ha en snygg drinkvagn.
  • Hur ser drinkvagnar ut?

    Det finns olika utföranden, så du väljer enkelt den variant som passar bäst hemma hos dig. För det mesta är de av metall, men modeller i trä kan också förekomma. Vagnarna kan vara runda eller fyrkantiga, och de kan vara guldfärgade eller silverfärgade. Några har handtag, andra har glasskiva, så du kan se ut just din favorit bland de rullbord som finns i vårt sortiment här på hemsidan. Ibland kan drinkvagnen ha en form som döljer innehållet när den inte används, som till exempel en jordglob där man kan öppna locket.
  • Finns det hyllor för snacks på en drinkvagn?

    Ja, oftast är drinkvagnen också försedd med en hylla undertill där du kan sätta små skålar med snacks, eller ha fler glas. Tanken med drinkvagnen är att den ska vara praktisk, och då kan du exempelvis ha den som avlastningsplats eller sätta tomma glas på den och duka ut allt på en gång.