Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 12 av 12 produkter

En köksvagn är både en snygg liten möbel och en praktisk hjälpreda. Med sina många användningsområden och möjlighet till förvaring är din köksvagn en verklig kompis i köket. Välj ur vårt varierade sortiment av snygga och praktiska köksvagnar för att göra din matlagning lättare och roligare.

Gör arbetet i köket mer praktiskt med en köksvagn

  • Vilken stil ska jag välja på köksvagnen?

    Stilen och utformningen på din köksvagn är bäst att välja dels utifrån utseendet och dels utifrån vilka funktioner den har. Välj gärna en köksvagn som passar ihop med den stil du vill åstadkomma i köket eller där du har din köksvagn. När det gäller funktion så bör du tänka på hur och när du ska använda köksvagnen. Vill du ha ordentligt med förvaring eller är din köksvagn bara en avställningsyta?
  • Hur gör jag om jag inte får plats med en köksvagn i köket?

    En köksvagn är lika trevlig att ha bredvid ett matsalsbord som i ett kök. Du kan ställa färska kryddor, olja och vinäger på din köksvagn och ha dem tillgängliga där du äter. Med en snygg köksvagn kan du placera den var som helst. Oavsett var den står kan du använda den som extra arbetsyta eller som avställning.
  • Hur kan jag använda min köksvagn?

    Din köksvagn är utmärkt som extra yta när du lagar mat eller för att ställa av färdiga rätter innan de serveras. Köksvagnen kan också användas som extrabord när det är trångt om plats på matbordet. Kanske är köksvagnen annars det perfekta stället för dina kokböcker, kryddväxter eller de där vackra köksredskapen du vill låta stå framme.