Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 4 av 4 produkter

Bargloben är en dekorativ möbel som kombinerar nytta och skönhet. Den är utformad som en glob och har inbyggd förvaring för drycker och glas. Med sin eleganta design blir den en praktisk och stilfull tillägg till hemmet eller kontoret. Jordglobsbaren är en liknande variant, men istället för att ha förvaring för drycker och glas, har den en roterande jordglob som öppnar upp för att avslöja en inre hylla för att förvara vinflaskor och andra drycker. Oavsett vilken typ av barglob eller jordglobsbar man väljer, är de ett utmärkt sätt att visa upp din passion för resor och samtidigt njuta av en god dryck.

Vanliga frågor om Barglob & jordglobsbar

  • Vilken tidsepok hade barglobar sin storhetstid?

    Barglobar hade sin storhetstid under 1700-talet, under den tid som kallas för "upplysningstiden". Det var under denna period som intresset för geografi och utforskning ökade, och barglobar blev populära som dekorativa och funktionella föremål för att visa upp kunskap om världen.
  • Vilken designstil passar för en jordglobsbar?

    Det finns många olika designstilar som kan passa för en jordglobsbar, beroende på den önskade atmosfären och känslan man vill skapa. Här är några designstilar att överväga: