Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Kampanj påBarnstol

17 st produkter
Visar 17 av 17 produkter

Populära filtreringar

Vi hjälper dig att inreda barnrummet med bekväma och lekfulla barnstolar. I vårt sortiment hittar du allt från klassiska barnstolar i pinnstolsmodell, till rymliga barnbänkar och barnpallar i höga och låga modeller. Vi erbjuder även trendiga barnfåtöljer med hög komfort, samt kompletta set med matchande barnstolar och bord. Oavsett om du är ute efter en barnstol för pyssel och lek, mysiga lässtunder eller som inredningsdetalj för ett funktionellt och stilmedvetet barnrum så kan du hitta den hos oss - Alltid till fantastiska priser och hög kvalitet!

Barnstolar för praktisk och lekfull inredning

Vi tycker att det ska vara kul att inreda barnrum med förutsättningar för lek och bus. Därför har vi samlat ett brett utbud av barnstolar i olika modeller och storlekar. Hos hos behöver du inte välja mellan kvalitet och design, vi erbjuder barnstolar som är lika tåliga som lekfulla. Här hittar du bland annat barnstolar från det kända märket FLEXA, tillverkade i skandinavisk design och utformade för att skapa en funktionell och stimulerande miljö för barnet. Välj mellan barnstolar och barnpallar i lättskötta material som trä och plast, och komplettera gärna med en sittdyna för extra komfort. Vi erbjuder ett brett utbud av snygga stolar som passar barn i alla åldrar. 

 

Råd till dig som ska köpa barnstol

Det första man bör tänka på när man ska välja en barnstol är vilken ålder stolen är tänkt att var anpassad för. En barnstol ska vara både stabil och bekväm. Fundera på vilken modell och höjd som lämpar sig bäst för just ditt barn. Hos oss på Trademax hittar du flera olika modeller, allt ifrån pallar till bekväma barnstolar med ryggstöd. Här hittar du även juniorstolar, ett ypperligt val för det knepiga mellanstadiet då en barnstol är för liten och en vanlig stol för stor. Vi erbjuder barnstolar med både hög, mellan och låg sitthöjd. Om stolen är tänkt att placeras vid ett bord bör barnstolens höjd anpassas till höjden på bordsskivan. I vårt sortiment kan du välja mellan snygga barnbord i olika utföranden. Mixa gärna bord och stolar i olika färger för ett lekfullt uttryck, eller köp något av våra kompletta set för ett enhetligt uttryck.