Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 10 av 10 produkter

Även om vi sällan tänker på en papperskorg eller en sopkorg som en inredningsdetalj som gör vårt hem vackrare är det just det de gör. Med rätt papperskorg håller du skräp borta och får både ordning och mysigare hemma. Köp en snygg papperskorg billigt på Trademax så slår du två flugor i en smäll en praktisk papperskorg som även är snygg.

Uppdatera den fula papperskorgen till att bli en snygg del av inredningen

  • Vilken sorts papperskorg ska jag välja?

    Ska du ha din papperskorg i ett arbetsrum eller i ett sovrum vill du förmodligen välja en annan stil än på den sopkorg du har i till exempel badrummet. Fundera både över utseende och funktion när du väljer papperskorg. Tänk också på att det är bra att ha någon form av sopkorg i nästan varje rum, så att du slipper kvarglömt skräp som ligger och stör.
  • Var är det bäst att placera min sopkorg?

    I badrummet vill du förmodligen ha din sopkorg nära handfatet. När du placerar din sopkorg i köket kommer du att märka att det är bra att ha den nära vasken och diskbänken. Vid matlagning blir det alltid en massa skräp som du helst vill bli av med snabbt. En idé är att ha en pedalhink stående framme, så att du kan kasta skräp utan att behöva öppna skåpdörrar med kladdiga händer.
  • Vad är fördelen med flera sopkorgar?

    Det blir enklare att sopsortera och tömma returskräp om du har olika sopkorgar för olika slags skräp. Hos oss hittar du sorteringskärl av olika slag, som gör det lättare för dig. Du kan också fundera på att ha ett par vanliga pedalhinkar lätt tillgängliga för matavfall och restavfall.