Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 22 av 22 produkter

En soptunna är inte det snyggaste föremål man har på tomten. Därför väljer många att gömma soptunnan i ett soptunneskydd. Dessutom skyddar soptunneskyddet soporna från ovälkomna gäster som skator, som annars gärna drar sönder plastpåsar eller stökar till det. Hos oss på Trademax hittar du olika soptunneskydd för alla sorters trädgårdar.

Ett soptunneskydd håller soptunnorna fräscha

  • Passar soptunneskyddet mina soptunnor?

    Ja, soptunneskyddet är tillverkade för soptunnor av standardstorlek. Den storleken är angiven av det företag som tar hand om dina sopor. Är du osäker kan du mäta din soptunna med en måttstock och jämföra med måtten som är angivna på soptunneskyddet hos oss på Trademax.
  • Kan jag måla mitt soptunneskydd?

    Du kan absolut måla ditt soptunneskydd så det får precis den färg du vill ha. Det finns soptunneskydd i lite olika material så du behöver använda en färg som fungerar på det materialet just ditt soptunneskydd har. Grundmåla gärna innan du stryker på den nya färgen så håller färgen längre. Lycka till!
  • Finns det soptunneskydd för två soptunnor?

    Ja, här har du lite olika möjligheter. Antingen letar du upp en modell av soptunneskydd som är byggt för två soptunnor, eller så köper två enkla soptunneskydd. Med två enkla skydd har du lite större flexibilitet med hur du placerar dem.